Hamvak temetői szórása

Az elhunyt hamvainak temetőben történő szórásos temetési szertartásának lebonyolítására Érden, az Ercsi úti temetőben, a szóró-parcellában van lehetőség.

Egyre több napjainkra azoknak az ügyfeleinknek a száma, akik az elhunyt hamvai szórásának helyszínéül az érdi Ercsi úti temetőben újonnan kialakított, úgynevezett szóró parcellát választják, és itt kívánják végső nyugalomra helyezni szeretett halottjuk hamvait.

A szórásos kegyeleti szolgáltatás választásakor nem kell további költségekkel számolni, úgymint temetési kellékek, sírhely, sírkő, későbbi sírgondozás, ezekre ugyanis ennél a temetési formánál nincs szükség. Ennek következtében elmondható, hogy a szórásos temetés az egyik legolcsóbb, de mégis méltó módja az elhunyt temetésének. Amennyiben esetlegesen igény van rá, a hozzátartozók emléket tudnak állítani elhunyt szerettük részére, ugyanis a szóró parcellánál emléktábla kihelyezésére van lehetőség. 

Cégünk elintézi Ön helyett a szükséges ügyintézéseket, melyek az elhunyt hamvasztásával kapcsolatban felmerülhetnek. Ezek az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése és az ehhez tartozó születési, házassági vagy a házastárs halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése. A kórházban a halottvizsgálati bizonyítvány beszerzése, kórházon kívül történt halálesetnél a hamvasztási engedély beszerzése az illetékes Tisztiorvosi Hivatalnál. Hamvaszási időpontot foglalunk a krematóriumban.

Elvégezzük az elhunyt hamvasztásra történő szállítását a hamvasztó üzembe. Biztosítjuk a szállításhoz és a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti- és hamvasztási kellékeket.

A krematóriumban munkatársaink az azonosítás megtörténte után átadják az elhunytat a krematórium hamvasztó-mesterének, aki elvégzi a hamvasztási folyamatot. A hamvasztást követően a hamvakat tartalmazó urnabetétet irodánkba szállítjuk, ahol a temetőben rendszeresített szóró urnába áttöltjük azokat. A temetés napján kollégáink kiszállítják a temetőbe a hamvakat és a megbeszélt felekezeti szertartás szerint megtörténik a hamvak szórásos temetési szertartása.

Vállaljuk továbbá Budapesten, temetőkben történő szórásos temetés teljes körű megszervezését ügyintézéssel és szállítással együtt.

Cégünk megszervezi, és teljes körűen lebonyolítja az Ön által elképzelt szórásos temetési szertartást!

ELÉRHETŐSÉGEINK

ÉRD

2030 Érd,
Alsó utca 19.
+36 (23) 366-753

BUDAÖRS

2040 Budaörs,
Templom tér 11.
+36 (23) 414-941

TÖRÖKBÁLINT

2045 Törökbálint,
Munkácsy M. u. 21.
+36 (20) 423-7386

TÁRNOK

2461 Tárnok,
Fő utca 43.
+36 (23) 387-543