Hamvasztás urnaátadás

Önnek lehetősége van a hamvasztás után a hamvakat átvenni és elvinni irodánkból, a megfelelő adminisztráció megtörténte után.

Cégünk vállalja az elhunyt hamvasztásának teljes körűen történő megszervezését, ami magában foglalja az elhunyt krematóriumba történő szállítását, a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékeket, magát a hamvasztást, a hamvak visszaszállítását irodánkba és a haláleset anyakönyvezését is. 

Számíthat ránk minden felmerülő kérdésének megválaszolásában illetve a hamvasztással és az urna átadásával kapcsolatos egyéb tennivalók és ügyintézések lebonyolításában. A hamvasztási szolgáltatás megrendelését, illetve a hamvak kiadására vonatkozó adminisztrációs feladatokra vonatkozó megbízást valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban megteheti. Egyúttal kiválaszthatja és megvásárolhatja a szükséges kellékeket. Ilyenek lehetnek a hamvakat befogadó urna, urnaterítő, urnakoporsó, elhelyezés esetén sírjelző és névtábla.

A kiadott urnák bármely olyan ingatlanon vagy temetkezési emlékhelyen elhelyezhetőek vagy eltemethetőek, ahol a tulajdonos, esetleg tulajdonosok vagy az ingatlan jogszerű használója ehhez hozzájárult és a kegyeleti feltételek adottak. Közös tulajdonú ingatlanok esetében az urnaelhelyezéshez a tulajdonostársak beleegyezése is szükséges. 

Az urnakiadáshoz nélkülözhetetlen jogi intézkedéseket cégünk garanciával elintézi Ön helyett, ebből a későbbiek folyamán semmilyen hátrányos jogkövetkezménye nem származhat. Eljuttatjuk a különböző nyilatkozatokat az 1999. évi XLIII. törvény 21. § (2) bekezdése szerint előírt helyre, így Ön teljesen jogszerűen és megnyugtató módon helyezheti el szeretett halottja hamvait temetőn vagy temetkezési emlékhelyen kívül is.

Amennyiben a későbbiekben mégis csak úgy dönt, hogy temetőben kívánja elhelyezni az elhunyt urnáját, úgy az ingatlanon elhelyezett urnát az eltemettető – vagy annak örököse – kívánságára, a halottvizsgálati bizonyítvánnyal vagy halotti anyakönyvi kivonattal való igazolás mellett, az ingatlan helye szerinti köztemető üzemeltetője az irányadó használati időig köteles visszafogadni és elhelyezni, illetve a hamvak bármely más temetőben elhelyezhetőek.

A hamvak átvétele az Ön által kiválasztott irodáinkban történhet meg, kívánsága szerint a jelenlegi 5 temetés felvételi irodánk bármelyikét megjelölheti.

A Gábriel Könnye Temetkezés munkatársai megszervezik, és teljes körűen lebonyolítják az Ön által elképzelt hamvasztási szertartást!

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon a részletek megbeszélése tárgyában:

ELÉRHETŐSÉGEINK

ÉRD

2030 Érd,
Alsó utca 19.
+36 (23) 366-753

BUDAÖRS

2040 Budaörs,
Templom tér 11.
+36 (23) 414-941

TÖRÖKBÁLINT

2045 Törökbálint,
Munkácsy M. u. 21.
+36 (20) 423-7386

TÁRNOK

2461 Tárnok,
Fő utca 43.
+36 (23) 387-543