Hamvasztásos temetés

Az elhunyt hamvasztásos temetésével vagy hamvasztás után a hamvak alternatív elhelyezésének lehetőségeivel és kapcsolódó szolgáltatások ismertetésével segítünk Önnek a megfelelő döntés meghozásában.

Az elhunyt hamvasztás utáni temetésének több lehetséges fajtája van, abban az esetben, ha a hamvakat temetőben, sírhelyben kívánja elhelyezni. Ezek az urnafülke, urnasír, urnakripta vagy meglévő koporsós sírhelybe történő temetések.

Azonnali információ: 06-20-545-7157

Cégünk elintézi Ön helyett a szükséges ügyintézéseket, melyek az elhunyt hamvasztásával kapcsolatban felmerülhetnek. Ezek az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése és az ehhez tartozó születési, házassági vagy a házastárs halotti anyakönyvi kivonatának beszerzése. A kórházban a halottvizsgálati bizonyítvány beszerzése, kórházon kívül történt halálesetnél a hamvasztási engedély beszerzése az illetékes Tisztiorvosi Hivatalnál. Hamvaszási időpontot foglalunk a krematóriumban.

Elvégezzük az elhunyt hamvasztásra történő szállítását a hamvasztó üzembe. Biztosítjuk a szállításhoz és a hamvasztáshoz szükséges kegyeleti- és hamvasztási kellékeket. 

A krematóriumban munkatársaink az azonosítás megtörténte után átadják az elhunytat a krematórium hamvasztó-mesterének, aki elvégzi a hamvasztási folyamatot. A hamvasztást követően a hamvakat tartalmazó urnabetétet irodánkba szállítjuk, ahol a kiválasztott díszurnába helyezzük azokat. A temetés napján kollégáink a megjelölt temetőbe szállítják az urnát és a kiválasztott egyéb temetési kellékeket és a megbeszélt felekezeti szertartás szerint eltemetjük a hamvakat. Lehetőség van arra is, hogy a hamvakat átadjuk az Ön számára és azokat otthonában vagy egy temetőn kívüli helyen helyezze nyugalomra.

Hamvak szórásos temetésére az érdi Kálvin téri református templomban és az érdi Ercsi úti temetőben kialakított úgynevezett szóró parcellában van lehetőség.

Cégünk megszervezi, és teljes körűen lebonyolítja az Ön által elképzelt hamvasztásos temetési szertartást!

Dráva iker fehér

Terra kereszt – urna Anyaga: kerámia Színe: terrakotta

Futórózsa – aranyozott fehér

Futórózsa – aranyozott fehér urna Anyaga: kerámia Színe: fehér

Futórózsa aranyozott erkű

Futórózsa aranyozott erkű urna Anyaga: kerámia Színe: fehér

Gyöngy urna

Gyöngy urna Anyaga: kerámia Színe: fehér

Héra urna

Héra kerámia urna Anyaga: kerámia Színe: fehér

Kereszt liliom – fehér

Kereszt liliom – fehér urna Anyaga: kerámia Színe: fehér

Kereszt liliom – fekete

Kereszt liliom – fehér urna Anyaga: kerámia Színe: fekete

Koszorú – fehér

Koszorú – fehér urna Anyaga: kerámia Színe: fehér

ELÉRHETŐSÉGEINK

ÉRD

2030 Érd,
Alsó utca 19.
+36 (23) 366-753

BUDAÖRS

2040 Budaörs,
Templom tér 11.
+36 (23) 414-941

TÖRÖKBÁLINT

2045 Törökbálint,
Munkácsy M. u. 21.
+36 (20) 423-7386

TÁRNOK

2461 Tárnok,
Fő utca 43.
+36 (23) 387-543